Witte SONY FDR-X3000R 4K (Ultra HD) actioncam, GPS, WLAN, NFC, Bluetooth, stofwerend

599,-
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Witte SONY FDR-X3000R 4K (Ultra HD) actioncam, GPS, WLAN, NFC, Bluetooth, stofwerend

Sony's nieuwste 4K action cam uit 2016 is genaamd: Sony FDR-X3000. Voluit heet hij Sony FDR-X3000 B.O.SS. en deze 4K action cam is ook met recht een baas te noemen. B.O.SS. staat voor Balanced Optical SteadyShot, wat eigenlijk neer komt op een ongeëvenaard goede beeldstabilisatie die jou de meest zuivere en trillingsvrije video's geeft, hoe hard je acties ook zijn. Beter is er op dit moment in action cams niet te vinden. Ook Sony's Exmor R CMOS sensor is sterk verbeterd in de Sony FDR-X3000 en maakt gebruik van nog grotere pixels om jou de beste 4K beelden te leveren. Leuk en handig is de vernieuwde Live View Remote Control die je meegeleverd krijgt. Daarop kun jeniet alleen live zien wat je filmt op bijvoorbeeld je pols, maar met een handige mount kun je hem ook koppelen aan de Sony FDR-X3000 action cam om als een ware regiseur rond te lopen.Met de Sony FDR-X3000 B.O.SS. is genieten opnieuw uitgevonden.

Belangrijkste kenmerken van de Sony FDR-X3000:

  • Nieuwe Zeiss Tessar lens met minder vervorming dan andere action cams

  • Meegeleverde onderwaterbehuizing is geschikt tot 60m diepte

  • Verbluffende slow-motion films dankzij HR in snelle opname op 1080p/100fps en 720p/200fps

  • 4K filmen

  • Ingebouwde GPS om snelheid en locatie vast te leggen

  • Nieuwe zoom- en hoek instellingen voor het perfecte frame

  • Live streamenMinder trillende beelden met Balanced Optical SteadyShot
Dankzij B.O.S.S. en 4K-resolutie til je Point of View-video's naar een hoger niveau met stabiele, haarscherpe beelden. Het robuuste ontwerp van de Action Cam zorgt er tevens voor dat je onder alle omstandigheden opnames kunt maken.

Exmor R-CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid
Maak opnamen in het donker met weinig licht dankzij deze geavanceerde sensor.

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor
Leg snelle bewegingen en vloeiende actie vast tot 4K met 100 Mbps.

ZEISS Tessar-lens
Leg landschappen vast met minder vervorming.
Kies een smal (Narrow) beeldveld of selecteer een brede (Wide) voor panorama.
Maak opnamen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in omstandigheden met weinig licht.

Verschillende zoominstellingen
Verander de zoominstellingen met de Live-View-afstandsbediening of PlayMemories Mobile.
Verstelbaar beeldveld en veel vrijheid bij het in- en uitzoomen.

Action Cam met de Live-View-Remote
Deze compacte nieuwe afstandsbediening is meer dan alleen een sieraad aan jouw pols; het dient ook als handige afstandsbediening welke je op meerdere accessoires kunt bevestigen, bijvoorbeeld op de vingergreep.

Slimme afstandsbedieningen met gebruiksvriendelijke interface
De Action Cam en Live View Remote werken samen via de verbeterde interface. Om de batterij te sparen, kun je de camera handmatig aan- en uitzetten via de knoppen op de Action Cam of via de Play Memories Mobile-app op jouw smartphone.

4K time-lapsefilms maken
Met 4K time-lapseopnamen kun je over een bepaalde periode foto's maken. Vervolgens kun je de hele reeks met Action Cam Movie Creator6 bewerken en een 4K time-lapsefilm maken. Met de Action Cam-app maak je een time-lapsefilm in Full HD.

Geavanceerde bewerkingsfuncties
Gebruik handmatige instellingen als witbalans en AE-verschuiving om helderheid en tint bij elkaar te laten passen en voor fijnere bewerkingen. Gebruik ook tijdcode- en user bit-gegevens (TC/UB) om beeldmateriaal vanaf meerdere apparaten te bewerken.

Bekijk uw route met Action Cam
De ingebouwde GPS laat zien waar jij bent geweest. Je kunt de locatieregistratie en de snelheidsmeter op het filmbeeld bekijken wanneer je Action Cam Movie Creator gebruikt.

Highlight Movie Maker herkent gezichten
De Highlight Movie Maker van de camera maakt meteen een kort filmpje met hoogtepunten dat je samen met jouw favoriete muziek kunt delen. Gezichten en actie worden herkend en in jouw film gebruikt.

Voor opnamen die net zo onbeperkt zijn als jouw fantasie
Met de juiste bescherming kun je direct aan de slag. De behuizing van de Action Cam is spat- en vorstbestendig. De meegeleverde onderwaterbehuizing is stof- en schokbestendig, en waterbestendig tot 60 m diep.

Action Cam aanpassen aan jouw behoeften
Met de juiste accessoires breidt je je opnamemogelijkheden uit. Kies bijvoorbeeld de nieuwe vingergreep (AKA-FGP1) of MC-beschermer (AKA-MCP1) voor ondersteuning bij het maken van opnamen en nog hoogwaardigere resultaten.