Zwarte Giyo Skislot - Snowboardslot - 3-cijferig - Stevig & compact kabelslot

14,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Giyo Skislot - Snowboardslot - 3-cijferig - Stevig & compact kabelslot

De laatste jaren neemt diefstal op de piste sterk toe. Dit 3-cijferige ski- en snowboardslot is een goed hulpmiddel bij het beschermen van je ski’s, snowboard, koffer en fiets tegen diefstal. Lekker even genieten van een welverdiende lunch of après-ski zonder het idee dat iemand je spullen zomaar mee kan nemen. Overigens verlangt de verzekeraar van iedere skiër of snowboarder dat hij of zij gebruik maakt van een skislot voor het vastzetten van de ski's of het snowboard. Wanneer dit niet het geval is ben je niet gedekt voor eventuele diefstal van jouw skispullen.

Het slot past gemakkelijk in je broek- of jaszak. Daarnaast is dit skislot niet alleen erg praktisch, maar ook heel stevig. De materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en het skislot heeft een stalen kabel met een lengte van 62 centimeter. Bovendien kan het slot ook worden gebruikt om bijvoorbeeld fietsen of koffers mee te beveiligen. Kortom, een erg stevig, praktisch en multifunctioneel slot!

Het skislot wordt verzonden als brievenbuspakket, u hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket te ontvangen!

De codecombinatie van de skisloten van Opsneeuwvakantie.nl is standaard ‘000’ bij levering. Deze code kun je zelf op ieder gewenst moment veranderen. Dit doe je als volgt:

1. Zet de codereeks op ‘000’

2. Houd de bovenste rode knop ingedrukt

3. Houd de rode knop ingedrukt en druk vervolgens de bovenkant van de staalkabel in het omhulsel

4. Laat de rode knop los en verander de code van ‘000’ naar de gewenste cijferreeks voor het skislot

5. Druk de rode knop in en trek vervolgens de kabel uit het omhulsel, de code is aangepast!

Let op: vergeet de code van de cijfercombinatie niet. De combinatie is enkel te veranderen door het invoeren van de huidige combinatie van cijfers.

Wanneer je het skislot vervolgens wilt gebruiken dien je deze eerst door de bindingen van beide ski’s te doen, zoek vervolgens een skirek op waaraan de ski’s door middel van het skislot kunnen worden gebonden.