De coolste wintersport accessoires voor camera liefhebbers in 2017

De coolste wintersport accessoires voor camera liefhebbers in 2017

Sauerland heeft toeristen elk jaar weer volop moois te bieden, zoals leuke wintersportactiviteiten in de omgeving van Winterberg en Willingen. Om lekker te kunnen wintersporten heb je natuurlijk de juiste gear nodig. Waarschijnlijk zal je dan ook vlak voordat je op wintersportvakantie gaat net zoals de meeste mensen een checklist afgaan van de dingen die je sowieso mee moet nemen.

De meest voor de hand liggende spullen die je niet wilt vergeten zijn bijvoorbeeld ski’s en/of een snowboard, een winterjas, zonnebril, skipas, etcetera. Maar misschien wil je nog wat extra wintersport accessoires in huis halen, waarmee je die prachtige Sauerland omgeving zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vast kunt leggen!

In dit artikel vertellen we je welke wintersport accessoires je als camera liefhebber in 2017 in huis moet halen. Met deze accessoires kun je ook na je vakantie nog lang blijven nagenieten van jouw wintersport avontuur!

Action Cam accessoires van Sony

Om mooie foto’s en/of video’s te maken heb je natuurlijk een camera nodig. Wij van Wintersport-Outfit.nl kunnen je met name de action camera’s van het merk Sony aanraden. Sony heeft ook recentelijk een schitterende “Winter Edition” uitgebracht van de Sony HDR-AS100VW.

Deze Sony action camera maakt prachtige opnames mogelijk onder alle omstandigheden, mede dankzij de hoge opnamecapaciteit, de geavanceerde beeldprocessor en een speciaal ontworpen lens. Het spatwaterbestendige ontwerp zorgt ervoor dat je zelfs schitterende opnames gemakkelijk kunt maken wanneer je van de piste af suist!

Een ander gaaf technisch snufje van Sony is de RM-LVR2 Life View afstandsbediening, waarmee je tot op 5 meter je Sony action cam kunt bedienen. Met dit accessoire schakel je door het lcd-scherm in polshorloge stijl moeiteloos tussen filmen en live afspelen van opgenomen beeldmateriaal. Omdat de afstandsbediening waterdicht is tot een diepte van 3 meter hoef je je ook geen zorgen te maken tijdens het maken van opnames in barre weersomstandigheden.

 

Handschoenen van Stealth Gear

Tenslotte raden wij ook de Stealth Gear fotografen handschoenen aan, die speciaal zijn ontworpen om jouw handen warm te houden tijdens het fotograferen en/of filmen in koude omstandigheden.

Vanwege het speciale ontwerp van deze handschoenen kun jij jouw camera zonder problemen blijven bedienen. De handschoenen van Stealth Gear zijn uitermate geschikt voor fotografie tijdens wintersport en/of andere buitenactiviteiten, en weten een uitstekende balans te bieden tussen warmte en bedieningsgemak.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar nog meer specifieke en toffe wintersport accessoires? Op Wintersport-Outfit.nl vind je alle denkbare accessoires, van bandana’s tot aan goggles, en van mutsen tot aan zonnebrillen. Op onze webshop stel je zo gemakkelijk en snel je wintersport outfit samen.

Omdat wij samenwerkingen hebben met alle grote merken en bedrijven op het gebied van wintersport artikelen, zie je direct waar de snowwear het meest voordelig wordt aangeboden en kun je ook gelijk afrekenen. Een fijne wintersportvakantie toegewenst!