Amplifi kid cortex polymer grom beschermer blauw zwart

69,95 38,47
De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Blauw/Zwart Zwart

Over Amplifi kid cortex polymer grom beschermer blauw zwart

Zorg ervoor dat zelfs je jongste kinderen bij het programma zijn en laat ze opstoken over het rijden terwijl je ze uit het ziekenhuis houdt! De Polymer Grom bevat de industriële standaard SAS-TEC rugbescherming in een supereenvoudig, enkelvoudig ritsbaar harnasontwerp.
De rugbescherming voldoet aan EN1621-2:2014. Materiaal:
Primair materiaal: 40% Synthetisch Elastomeer, 35% Nylon 15% Polyester, 7% Elastane, 3% Ethyleen Vinyl Acetaat
- Power-Webbing:
Power-Webbing is hoogwaardig gebreid weefsel dat u onberispelijke prestaties en functionaliteit biedt in extreme omstandigheden. Het voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en sterkte. - Ademhalingsnetwerk:
Respiratie Mesh is het standaard jersey mesh materiaal voor onze beschermende jassen. Het is een superlichtgewicht, ultra-ademend, 4-weg stretch materiaal voor geweldig comfort. - YKK Ritsen:
YKK Ritsen geven u maximale kwaliteit en wrijvingsvrije functionaliteit onder alle omstandigheden. Ze voldoen aan de OEKO-TEX® Standard 100, die potentieel schadelijke stoffen in textiel analyseert. Techniek:
- SAS-TEC:
SAS-TEC is gemaakt in Duitsland en maakt industrie-standaard, gebouwd op maat van zacht schuim & EPP bescherming. De beschermers zijn lichtgewicht, geventileerd, ergonomisch ontworpen en wasbaar. Ze zijn effectief tegen alle soorten schokken en zijn ook bestand tegen meerdere schokken. - Lichaamskaartconstructie:
Body Map Construction is gebaseerd op de nieuwste antropometrische en ergonomische gegevens, 3D lichaamsscans en advies van topsportwetenschappers en letselspecialisten. - Articulerend ontwerp:
Ons Articulating Design-concept is geïnspireerd door de natuur om u totale bewegingsvrijheid te geven zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid en comfort.