Witte Steenssen Denmark Steenssen ACTION + white piano lacquer

675,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit wit pianolak Pianolak

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Steenssen Denmark Steenssen ACTION + white piano lacquer

ACTION PLUS White Piano Lacquer - Soundbase is heeft een strak afgewerkt cabinet in hoogglanzend wit pianolak. Het baffle-voorgedeelte waar de luidsprekers zijn gemonteerd, is altijd in Sterling Grey-afwerking.

Het mooie van het ACTION-ontwerp is dat er voldoende diepte is om je tv op de soundbase te plaatsen. Met de bijgeleverde optical cable verbind je de ACTION eenvoudig aan de tv waardoor je smart tv met geweldig beeld ineens ook een geweldig, kamervullend geluid zal geven!

De ACTION Soundbase heeft een krachtige ingebouwde basluidspreker (subwoofer) en samen met de goed gepositioneerde mid- en hightone-luidsprekers geeft deze je een echt 3D-geluid. De 3 kanalen zijn samen goed voor 240 Watts. Een vermogen wat je niet snel zult vinden in deze prijscategorie.

ACTION laat je ook muziek delen van je mobiele telefoon, tablet, gameconsole, BluRay-speler en de meeste andere apparaten. Dus geen onnodige apps downloaden. Gewoon direct je favoriete Youtube videoclip of Spotify list afspelen op je ACTION Soundbase! Eenvoud in vertaalt zich op de een of andere manier goed in de eenvoud van de geluidsreproductie. Je kunt de kwaliteit zien en horen.

SPECIFICATIONS

Dimensions: W 96 cm x D 30 cm x H 9,5 cm
Connectivity: BLUETOOTH, HDMI, Digital Optical,
Analog RCA
Amplifier: 3 channels at 80 WATTS
Weight: 8,0 kg
Power Adaptor: 110 v - 240 v 50/60 Hz
Accessories: STEENSSEN Remote Control x 1
Instructional Manual, HDMI cable

Designed in Denmark
Made in China