Zwarte Merkloos / Sans marque 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod - Monopod Driepoot Statief Mount - Android & Apple iPhone Compatible - 360° Draaibaar - Met Bluetooth Afstandsbediening

15,75
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Merkloos / Sans marque 3-In-1 Universele Selfiestick Met Opvouwbare Tripod - Monopod Driepoot Statief Mount - Android & Apple iPhone Compatible - 360° Draaibaar - Met Bluetooth Afstandsbediening

3in1 – deze veelzijdige set bevat niet alleen een monopod of selfiestick maar klap de poten uit en je hebt in een handomdraai een tafelstatief of mini statief. Met de bluetooth afstandsbediening bedien je eenvoudig je telefoon op tot op een afstand van 10-15 meter voor de beste foto’s en video’s. Je telefoon is 360 graden draaibaar en 270 graden kantelbaar.

Deze selfiestick tripod kan niet alleen voor foto's worden gebruikt, maar is ook geschikt om mee te vloggen! Druk op de knop van de afstandsbediening te drukken en je maakt een foto of je start je een video opname. Om de opname te beëindigen druk je nogmaals op de knop. Zo simpel als dat. Het statief is ideaal voor het maken van video’s, groepsfoto’s en foto’s op afstand. Een onmisbare tool!

De connectie tussen de telefoon en afstandbediening wordt gaat via bluetooth. Je hebt geen extra speciale apps nodig. Druk simpelweg op de ‘’On’’ knop van de afstandsbediening en laat je telefoon naar bluetooth apparaten zoeken zo koppel je de afstandsbediening. Nu ben je klaar om te shooten! Deze selfiestick en tripod werkt op IOS en Android.

Specificaties:
✓kleur: zwart
✓bereik van de afstandsbediening: 10 tot 15m
✓materiaal: kunststof + staal
✓breedte telefoonhouder: 64-98 mm
✓batterij CR1832 (inbegrepen)
✓monopod afmetingen ingeklapt (lengte / breedte): 19 / 4cm
✓maximale uitgeschoven lengte: 70cm
✓gewicht: 130 gram

beschrijving:
Monopod met statieffunctie, afstandsbediening en batterij