Witte Sony HDR-AZ1VR - Remote Kit

258,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Sony HDR-AZ1VR - Remote Kit

Beleef meer plezier aan het maken van opnamen dankzij de kleinere, lichtere Action Cam met spatbestendige behuizing. De Action Cam Mini is twee derde van het formaat van eerdere modellen, waardoor er minder wind- en waterdruk optreedt terwijl je filmt, maar legt beelden en geluid van hoge kwaliteit vast dankzij de Exmor R®-CMOS-sensor, BIONZ X™ en XAVC S-opname. Dus pak je camera en bereid je voor op nog betere filmavonturen.

Kenmerken

  • Geen trillingen in beeld

  • Opnemen met een hoge snelheid van 120 fps

  • Exmor R®-CMOS-sensor met 11,9 (effectieve) megapixels

  • ZEISS® Tessar-groothoeklens van 170°

  • Opnamen met hoge bitsnelheid in XAVC-S-indeling

  • Dankzij spatbestendig ontwerp overal te gebruiken

  • SteadyShot-beeldstabilisatie vermindert ruisUltrabreed beeld van 170°
Dankzij de Zeiss®-lens met ultrabrede beeldhoek van 170° kan je ongelofelijke groothoekopnamen maken op skipistes en bergpaden.

Geen trillingen in beeld
Geavanceerde SteadyShot-beeldstabilisatie compenseert verschillende soorten ruis, vooral de snelle trillingen veroorzaakt door motorvoertuigen, zoals een crossmotor of sneeuwscooter.

XAVC S-ondersteuning
Geniet van uitstekende Full HD-filmopnamen met een hoge bitsnelheid van 50 Mbps. Leg ingewikkelde bewegingen zoals rondvliegende waterdruppels en sneeuwvlokken vast met weinig ruis en geweldige precisie.

Opnemen met een hoge snelheid van 120 fps
Zie elke nuance van snelle actiebeelden in vloeiende slowmotion dankzij opnamen met een framesnelheid van 120 fps.

Zoek de grenzen op met de nieuwe Action Cam Mini
Beleef meer plezier aan het maken van opnamen met een kleinere, lichtere Action Cam met spatbestendige behuizing. De Action Cam Mini is twee derde van de grootte van eerdere modellen en legt toch hoogwaardig beeld en geluid vast dankzij de Exmor R®-CMOS-sensor, BIONZ X™ en XAVC S. Dus pak je camera en bereid je voor op nog mooiere filmavonturen.

Relax: hij is spatbestendig
De HDR-AZ1 laat water van zich af glijden dankzij het spatbestendige ontwerp met IPX4-classificatie. Deze Action Cam is bestand tegen buien, spatten en sneeuw vanaf het moment dat je hem uit de verpakking haalt.

Freezeproof
Deze Action Cam Mini is bestand tegen lage temperaturen tot -5 °C zonder waterdichte behuizing, waardoor hij perfect is voor wintersporten zoals skiën en snowboarden.

Volledige controle over jouw Action Cam
Bevestig de meegeleverde Live View-afstandsbediening RM-LVR2V aan je pols voor eenvoudige bediening van de Action Cam Mini. Je kan op afstand bestanden afspelen, films verwijderen, GPS-loggen en bestanden overdragen.