Grijze Lipa AT-45 action camera 4K - 20 MP en verstelbare lens - Beeldstabilisatie- Wifi remote + Remote in pakket - Met waterproof case- 32 accessoires- Phone remote en gratis SD-kaart 16 GB

102,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Lipa AT-45 action camera 4K - 20 MP en verstelbare lens - Beeldstabilisatie- Wifi remote + Remote in pakket - Met waterproof case- 32 accessoires- Phone remote en gratis SD-kaart 16 GB

Nu inclusief 32 accessoires, een Goodram sd-kaart 16 GB UHS I, een waterproof case, een remote en een batterij! U kunt bij Majstra een Nederlandstalige digitale handleiding aanvragen!

Wilt u een action camera dat ook in de nacht kan filmen en een HDR-functie bezit? Dan is de AT-45 HDR action camera het model dat uw wensen vervult!

Ultra HD

De AT-45 HDR is een action camera met vele mogelijkheden. Zo kan deze camera filmen met een resolutie van 4K, oftewel Ultra HD. Dit model filmt in een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Daarnaast is het mogelijk de resolutie te veranderen naar Full HD en HD Ready, dit is aan u! Hoeveel FPS het model heeft, is te zien bij de specificaties. Ook kan deze camera fotograferen tot maar liefst 20 megapixels, erg scherp dus!

HDR en Remote De camera bezit een HDR-functie wat betekent dat donkere plekken beter opgenomen worden op beeld. Door een nieuwe technologie zijn donkere plekken zo op foto’s en video’s beter zichtbaar. Dit betekent dat de AT-45 HDR action camera ook goed te gebruiken is in de nacht! U ontvangt in het pakket een remote control. Zo kunt u op afstand foto’s en video’s maken met deze afstandsbediening. Daarnaast is dit ook mogelijk met de wifi functie.

Verschillende modes en verstelbare lens

Het is mogelijk de camera te gebruiken voor variërende doeleinden. Zo is het model natuurlijk geschikt voor activiteiten, recreatie en het filmen onder water, maar door zijn HDR-functie zijn er meer mogelijkheden. De AT-45 HDR action camera is namelijk ook te gebruiken als beveiligingscamera omdat deze ook in de nacht duidelijke beelden vastlegt. Welke speciale instellingen de camera heeft, kunt u bekijken bij de specificaties. Dit model heeft daarnaast ook een verstelbare lens. U kunt zelf de lens verstellen in 170, 140, 110 en 70 graden!

In het pakket

Naast de camera ontvangt u in het pakket ook 32 accessoires waaronder een waterproof case, oplader, handleiding en verschillende mounts. Als u de mounts uit elkaar haalt, heeft u 32 kleinere accessoires.

Dit model bevat filmfuncties als Loop Recording, Gyroscope, WDR, TimeLapse video, TimeLapse foto, Motion Detection, Slowmotion, Verstelbare lens, Duikmodus, Nachtmodus, Self timer, Burst, White Balance, ISO, Color, Exposure, Anti Shaking, OSD, Automodus, Tv modus, Tv out, Frequency, Remote via wifi.