Antraciet-grijze Belesy® GIMBAL 4K Remote - Camera - Stabilsator - Afstandsbediening

389,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Antraciet grijs grijs,metallic,antraciet Metallic

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Belesy® GIMBAL 4K Remote - Camera - Stabilsator - Afstandsbediening

Belesy® GIMBAL 4K Remote

De Belesy® GIMBAL 4K Remote is een moderne actioncam waarmee je prachtige beelden kunt filmen. Handsfree filmen van je mooiste moment terwijl je je handen gewoon vrij hebt. Zonder dat je een helm nodig hebt om je camera op te bevestigen schiet je de prachtigste beelden van je actie. De Belesy® GIMBAL 4K Remote heeft een technisch hoogstaande stabilisator waarmee je schokkerige filmopnames tijdens je beweging voorkomt. De stabilisator is afgestemd op de menselijke motoriek en zorgt voor vloeiende beelden, Wil je Foto’s maken, dan kan dat natuurlijk ook met deze geweldige camera. Bediening kan op de camera maar ook op de handige afstandsbediening die je gewoon om je pols kunt dragen. Vanaf nu film je alles vanuit je eigen blikveld zonder je handen te gebruiken.

✅ Koppelbaar aan je computer
✅ Koppelbaar aan je smartphone
✅ Wifi
✅ Gimbal stabilisator voorkomt schokkerige beelden door beweging
✅ Afstandsbediening

Wil je de Belesy® GIMBAL 4K Remote aan je laptop koppelen, dan is dat geen probleem en kan dan zelfs als videocamera dienen. Ook het koppelen aan je smartwatch is geen probleem met de gratis OD cam app
Je laadt de Belesy® GIMBAL 4K Remote op met de bijgeleverd USB-oplaadkabel. Als de camera niet gebruikt kun je deze opladen in de bijgeleverde opbergetui.
Let op. Je hebt een micro SD geheugenkaart nodig van maximaal 128 GB en bij voorkeur U3 of sneller. Deze is niet bijgeleverd.